Wereldwijde modehype: de opkomst van de Floss Dance in 2018

🌟 De Floss Dance heeft de wereld in zijn greep en is dé nieuwe modehype van 2018! Met zijn snelle en uitdagende bewegingen is de Floss Dance niet alleen een hit op social media, maar ook in dansstudio’s, op scholen en zelfs op straat. Ben jij klaar om mee te doen aan deze opwindende trend?

De oorsprong van de Floss Dance

🕺 De Floss Dance, ook wel bekend als “The Backpack Kid Dance”, is bedacht door de Amerikaanse tiener Russell Horning, ook wel bekend als “The Backpack Kid”. In 2016 begon Russell met het posten van video’s van zichzelf waarin hij de Floss Dance uitvoerde op Instagram en YouTube. Zijn unieke stijl en vloeiende bewegingen vielen al snel op en voordat hij het wist, was de Floss Dance een wereldwijde sensatie.

De kenmerken van de Floss Dance

💃 De Floss Dance is een combinatie van snelle arm- en heupbewegingen, waarbij het lijkt alsof je aan het flossen bent met een tandenborstel. Het vraagt om coördinatie, ritmegevoel en vooral veel energie. Door de uitdagende stappen en het catchy ritme is de Floss Dance een echte uitdaging voor zowel beginners als ervaren dansers.

De impact van de Floss Dance

🎉 De Floss Dance heeft niet alleen de danswereld op zijn kop gezet, maar heeft ook een enorme impact gehad op populaire cultuur. Bekende sterren zoals Katy Perry, Justin Bieber en The Rock hebben allemaal de Floss Dance uitgevoerd en hiermee de hype nog verder verspreid.

Join de Floss Dance hype!

👯‍♂️ Dus waar wacht je nog op? Trek je dansschoenen aan, zet je favoriete muziek op en laat je helemaal gaan met de Floss Dance! Of je nu alleen danst voor de spiegel of samen met vrienden op een feestje, de Floss Dance is gegarandeerd een hit. Laat de wereld zien wat je in huis hebt en domineer de dansvloer met jouw floss moves!

Are you ready to floss?

🎶 Let’s floss it out!


2018